کلیدواژه‌ها = درصد اسانس
بررسی اثر کاربرد کود دامی و کم آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد سیاه‌دانه (Nigella sativa)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404

10.22067/jcesc.2025.91527.1376

ایوب رستمی مامو؛ فرزاد مندنی


اثر محلول‌پاشی عصاره کودهای آلی بر خصوصیات زراعی و عملکرد کمی و کیفی شش اکوتیپ بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 18، شماره 2، تیر 1399، صفحه 153-165

10.22067/gsc.v18i2.72100

رقیه آقایی اوخچلار؛ رضا امیرنیا؛ مهدی تاج بخش شیشوان؛ مهدی قیاسی


پاسخ مورفولوژیک، عملکرد دانه و اسانس سه بوم‌گونه‌ی رازیانه به زمان‌های مختلف کاشت

دوره 16، شماره 3، مهر 1397، صفحه 641-650

10.22067/gsc.v16i3.69515

سمانه کیانی؛ سید عطااله سیادت؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ عادل پشت‌دار


بررسی اثر مدیریت های مختلف کودی بر تولید گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) در شرایط مشهد

دوره 12، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 27-33

10.22067/gsc.v12i1.36634

پرویز رضوانی مقدم؛ سارا بخشایی؛ افسانه امین غفوری؛ لیلا جعفری