کلیدواژه‌ها = %D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA
تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد روغن خرفه (Portulaca oleracea L.)

دوره 19، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 17-32

10.22067/gsc.v19i1.84776

حامد جوادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمدحسن راشد محصل؛ محمد جواد ثقه الاسلامی


ارزیابی عملکرد زیست‌توده و شاخص‌های کارایی نیتروژن و فسفر خرفه (Portulaca oleracea L.) تحت تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی

دوره 18، شماره 3، مهر 1399، صفحه 309-322

10.22067/gsc.v18i3.85781

حامد جوادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمدحسن راشد محصل؛ محمد جواد ثقه الاسلامی


واکنش برخی از صفات خاک و ویژگی‌های کیفی دانه آفتابگردان به رژیم‌های مختلف تغذیه‌ای

دوره 16، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-48

10.22067/gsc.v16i1.54524

فاطمه سلیمانی؛ گودرز احمدوند؛ علی اکبر صفری سنجانی


بررسی مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در شرایط آب و هوایی مشهد

دوره 15، شماره 4، دی 1396، صفحه 776-785

10.22067/gsc.v15i4.50956

پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی؛ مهسا اقحوانی شجری؛ فاطمه رنجبر؛ روشنک شهریاری


اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه ماشک ‌گل‌خوشه‌ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه

دوره 14، شماره 4، دی 1395، صفحه 699-710

10.22067/gsc.v14i4.43338

رضا کمائی؛ مهدی پارسا؛ محسن جهان؛ حسین رجائی شریف آبادی؛ عباسعلی ناصریان