کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
اثر کاربرد سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت دانه نخود (Cicer arietinum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404

10.22067/jcesc.2024.90098.1353

فرشید مظفری؛ غلامرضا حیدری؛ شیوا خالص رو


اثر مدیریت‌های مختلف بقایای گیاهی گندم و چغندرقند بر برخی ویژگی‌های شیمیایی و زیستی خاک

دوره 17، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-372

10.22067/gsc.v17i3.68260

فاطمه قریشی؛ امیر لکزیان؛ امیر فتوت؛ حمیدرضا ذبیحی


واکنش برخی از صفات خاک و ویژگی‌های کیفی دانه آفتابگردان به رژیم‌های مختلف تغذیه‌ای

دوره 16، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-48

10.22067/gsc.v16i1.54524

فاطمه سلیمانی؛ گودرز احمدوند؛ علی اکبر صفری سنجانی