TY - JOUR ID - 39673 TI - تجزیه و تحلیل سطح پاسخ جوانه زنی ارقام یونجه در شرایط توام شوری کلرید سدیم و درجه حرارت JO - پژوهشهای زراعی ایران JA - JCESC LA - fa SN - 2008-1472 AU - توکلی کاخکی, حمیدرضا AU - بهشتی, سید علیرضا AU - نصیری محلاتی, مهدی AD - مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی AD - دانشگاه فردوسی مشهد Y1 - 2003 PY - 2003 VL - 1 IS - 2 SP - EP - DO - N2 - به منظور تجزیه و تحلیل سطح پاسخ سرعت جوانه زنی و طول ساقه چه ارقام یونجه در شرایط توام شوری و درجه حرارت آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در محیط کنترل شده آزمایشگاهی به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل ارقام متفاوت یونجه (همدانی، قره یونجه و نیک شهری) و درجه حرارت در پنج سطح (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ درجه سانتی گراد) و غلظت های مختلف محلول شوری نمک طعام در چهار سطح (۰۵/۰، ۱/۰ و ۲/۰ مولار و آب مقطر به عنوان شاهد) بودند... UR - https://jcesc.um.ac.ir/article_39673.html L1 - https://jcesc.um.ac.ir/article_39673_3cc25c2d9f997beb0297b0b554051223.pdf ER -