به منظور تجزیه و تحلیل سطح پاسخ سرعت جوانه زنی و طول ساقه چه ارقام یونجه در شرایط توام شوری و درجه حرارت آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در محیط کنترل شده آزمایشگاهی به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل ارقام متفاوت یونجه (همدانی، قره یونجه و نیک شهری) و درجه حرارت در پنج سطح (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ درجه سانتی گراد) و غلظت های مختلف محلول شوری نمک طعام در چهار سطح (۰۵/۰، ۱/۰ و ۲/۰ مولار و آب مقطر به عنوان شاهد) بودند...
توکلی کاخکی, حمیدرضا, بهشتی, سید علیرضا, & نصیری محلاتی, مهدی. (1382). تجزیه و تحلیل سطح پاسخ جوانه زنی ارقام یونجه در شرایط توام شوری کلرید سدیم و درجه حرارت. پژوهشهای زراعی ایران, 1(2), -.
MLA
حمیدرضا توکلی کاخکی; سید علیرضا بهشتی; مهدی نصیری محلاتی. "تجزیه و تحلیل سطح پاسخ جوانه زنی ارقام یونجه در شرایط توام شوری کلرید سدیم و درجه حرارت", پژوهشهای زراعی ایران, 1, 2, 1382, -.
HARVARD
توکلی کاخکی, حمیدرضا, بهشتی, سید علیرضا, نصیری محلاتی, مهدی. (1382). 'تجزیه و تحلیل سطح پاسخ جوانه زنی ارقام یونجه در شرایط توام شوری کلرید سدیم و درجه حرارت', پژوهشهای زراعی ایران, 1(2), pp. -.
VANCOUVER
توکلی کاخکی, حمیدرضا, بهشتی, سید علیرضا, نصیری محلاتی, مهدی. تجزیه و تحلیل سطح پاسخ جوانه زنی ارقام یونجه در شرایط توام شوری کلرید سدیم و درجه حرارت. پژوهشهای زراعی ایران, 1382; 1(2): -.
ارسال نظر در مورد این مقاله