درباره نشریه

سال شروع انتشار 1382
صاحب امتیاز دانشگاه فردوسی مشهد
شیوه داوری  دو سر کور
مجوز انتشار و حق مولف License (CC BY 4.0)
پایگاه‌های نمایه‌کننده  GoogleScholar, CABI, ISC, Ulrichweb
شبکه‌های اجتماعی  LinkedIn, Mendeley, Academia

برای مشاهده هر مورد کلیک نمایید

نشریه «پژوهشهای زراعی ایران» به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. شما اجازه دارید مقالات منتشر شده در این نشریه را نسخه‌برداری کرده یا به اشتراک بگذارید؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.
تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می‌کنند، اما به هر کسی اجازه می‌دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد، چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند، به شرط این‌که نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.
نشریه پژوهشهای زراعی ایران در تاریخ 1382/05/27 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در تاریخ 1389/10/21 از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری مجوز چاپ دریافت کرده است و از سال 1382 به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است. از سال 1382 تا 1387 به صورت دو فصلنامه، سال 1389 به صورت دوماهنامه و از 1390 تاکنون به صورت فصلنامه در حال فعالیت می‌باشد.
نشریه پژوهشهای زراعی ایران، برای بررسی اولیه مقالات هیچ وجهی از نویسندگان دریافت نمی‌کند. اما مقالاتی که پس از طی کردن فرآیند داوری مورد پذیرش قرار بگیرند باید مبلغ یک میلیون ریال بابت هزینه های ویراستاری و چاپ مقالات پرداخت نمایند.
نشریه پژوهشهای زراعی ایران، برای جلوگیری از سرقت علمی، از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب استفاده می‌کند. سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته هوش مصنوعی و یادگیری عمیق طراحی شده است و از تمامی اطلاعات موجود که تاکنون به‌صورت الکترونیکی در کشور منتشر شده است به‌عنوان هسته اصلی مشابهت‌یابی استفاده می‌نماید. همه مقالات قبل از ارسال به داوری، مشابهت‌یابی می‌شوند.
نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.