کلیدواژه‌ها = پروتئین خام
بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت علوفه در کشت مخلوط کوشیا (Kochia scoparia L.) و لوبیا چشم‌بلبلی (Vigna unguiculata)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 اردیبهشت 1403

10.22067/jcesc.2024.86148.1292

اسماعیل میش مست؛ مهدی دهمرده؛ محمد گلوی؛ عیسی خمری


بررسی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک سورگوم علوفه‌ای (.Sorghum bicolor L) تحت تأثیر تنش کم‌آبی و کود سیلیس

دوره 21، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 113-126

10.22067/jcesc.2022.78887.1198

احسان رضایی؛ حمیدرضا لاریجانی؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ فرشاد قوشچی


تأثیر زمان های مختلف برداشت بر عملکرد و کیفیت علوفه ذرت تحت شرایط کشت مخلوط با گیاهان لگومینه

دوره 12، شماره 2، تیر 1393، صفحه 237-245

10.22067/gsc.v12i2.39155

شهرام نظری؛ فائزه زعفریان؛ اسفندیار فرهمندفر؛ اسکندر زند؛ سلمان عظیمی سوران


بررسی اثر کاربرد مواد آلی، کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 623-630

10.22067/gsc.v9i4.13241

امیرحسین سعیدنژاد؛ پرویز رضوانی مقدم؛ حمیدرضا خزاعی؛ مهدی نصیری محلاتی