کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 9
1. ارزیابی صفات زراعی و کیفی در ژنوتیپ‌های مختلف تریتیکاله

دوره 15، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 872-884

10.22067/gsc.v15i4.55994

سیف الله انصاری؛ سیدعلی محمد میرمحمدی میبدی؛ احمد ارزانی؛ پوراندخت گلکار


4. اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 613-620

10.22067/gsc.v12i4.45144

جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی


8. ارزیابی تعدیل تنش شوری با استفاده از کلسیم و پتاسیم در گیاه دارویی زنیان

دوره 10، شماره 1، بهار 1391، صفحه 189-197

10.22067/gsc.v10i1.14505

اصغر رحیمی؛ حسین دشتی؛ شهاب مداح حسینی


9. به تراکم و تاریخ کاشت در (Lathyrus sativus L.) واکنش برخی خصوصیات کیفی خلّر

دوره 9، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 678-684

10.22067/gsc.v9i4.13263

اسماعیل نیرومند توماج؛ مجید جامی الاحمدی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا زمانی